Omwonenden.


Beste bewoner (s)

Op zondag 23 juni 2019 vindt de Wielerronde Brunssum plaats.

Wat is de Wielerronde Brunssum?

Dit jaar vindt de Wielerronde Brunssum plaats in het centrum van Brunssumen in de wijken Haansberg / Kruisberg / Hokkelenberg.  Vanaf 11:30 uur vinden er drie wielerwedstrijden plaats. Deze wedstrijden maken deel uit van “MABS4.0 Euregio Klassement, Jongeren naar de top”. Via de media, waaronder ‘Gezien’.

Waarom deze kaart?

Voor de veiligheid van de wielrenners, nieuwelingen, junioren en Elite zonder contract, zijn er t ijdelijk weg afsluitingen.

Wat betekend dit voor u?

Op zondag 23 juni 2019 van 08.00 uur tot zondag 23 juni 2019 20.00 uur is de parkeerplaats aan het Lindeplein afgesloten voor alle verkeer . Je kunt hier niet parkeren.

Van zondag 23 juni 2019 08.00 uur vindt op de locatie van het Lindeplein en het gehele parcourLindeplein (Start) – Rumpenerstraat – Diepenbrockstraat – Mozartstraat – Sweelinckstraat – Schubertstraat – Chopinstraat – Haansberg – Kruisbergstraat – Lindestraat – Dr.Poelsstraat – Hokkelenbergstraat – Raadhuisstraat – Lindeplein (Finish) een parkeerverbod voor alle voertuigen, inclusief de parkeervakken. Het is niet toegestaan ​​om hier te parkeren . Tijden de wedstrijden is niet toegestaan ​​om op het parcours te rijden zonder toestemmingen van de organisatie.  De politie en / of de afdeling toezicht en handhaving van de gemeente Brunssum. Niet-verplaatste voertuigen worden in opdracht van de politie en / of van de organisatie op kosten van de eigenaar worden weggesleept.

Wegsleep kosten € 200, –

Wat kunt u mogelijk zelf doen?

Wanneer u uw auto niet nodig heeft, vragen wij u om dit buiten het parcour te parkeren. Voor het gehele Lindeplein is een parkeerverbod vanaf zondag morgen 23 juni 2019 08:00 uur tot 20:00 uur.

Waar ga je voor meer informatie?

Kijk voor algemene informatie over het evenement op www.wielercomitebrunssum.com .

Bedankt voor je medewerking en bent altijd welkom bij de activiteiten op het parcours en het Lindeplein.

(Verplaats uw voertuig op tijd wij danken u voor uw medewerking!)

Stichting Wielercomité Brunssum wenst u en de renners een actieve zondag.